Tanskalaiset viinerit, läskeilyn multihuipentuma. Puolen litran taikinaan tulee yli kilo margariinia, mutta jokaisella asialla on se valoisampikin puoli. Näiden viinereiden taikinaan tulee vain vähän sokeria. Sokerisuus tuleekin täytteistä, ettei näitä kyllä terveellisiksi voi väittää.
![]() |
Lehtevyys oli ainakin kunnossa. |
![]() |
Vaniliinikreemiä keskelle, aivan liian vähän mun makuun |
Kaikki kulmat taitetaan keskelle, kuin joulutortuissa, mutta ilman sakaroiden leikkausta.
Siistin leipurin siisti työpiste...
Nostatuksen jälkeen laitetaan marmeladia keskelle ja viimeisteillään stroisselilla.
Lopputulos on maukas, eikä lehtevyytensä vuoksi maistu ollenkaan niin rasvaiselta kuin voisi kuvitella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti