tiistai 8. lokakuuta 2013

Gluteeniton, maidoton kakku

Eräänä syksyisenä päivänä saimme Tiinan kanssa tehtäväksi tehdä tilaustyö, gluteeniton, maidoton täytekakku. Ensimmäinen ongelma muodostui "maidottaman kerman" eli kerman kaltaisen kasvirasvasekoitteen etsiminen, joka onneksi selvisi ja "kerma" haettiin HotRaCan puolelta.
"Maidoton kerma"

Väliin laitettiin marmeladia ja "kermaa". Pohjana oli gluteeniton kakkupohja, joka, tunnetusti, meinasi hajota käsiin. 


"Kermavaahtoa"
Kerman kaltaisesta kasvirasvasekoitteesta tuli vaahtoa puolessa minuutissa, kyllä luit oikein 30 sekunissa. Vaahto muistutti marenkia, sillä se oli aivan valkoista ja aika kiinteä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti